|
  • Dina behov styr!

  • Vi ser till att dina transporter kommer i tid.

Om företaget

Vi är ett åkeri som tillsammans med våra dotterbolag verkar inom flera olika specialområden. Vi har ett brett kundnät över hela Sverige som vi servar med transporttjänster. En stor del av vår verksamhet utgår dock från kunder på Småländska höglandet.  

Sävsjö Transport AB återfinns på Hantverkaregatan 11 i Sävsjö, i vår egen industrifastighet. Här finns trafikledning för Sävsjö Transports verksamhet och största delen av våra fordon utgår härifrån dessutom är huvudadministrationen för koncernens totala verksamhet lokaliserad här. Dotterbolaget Sävsjö Termogods AB med huvudinriktning att transportera kylda- och frysta livsmedel har verksamheten och kontoret koncentrerat till Dvärggtatan 4 i Jönköping. Dotterbolagen, HGL Olje AB och AB Sävsjö Bränsletjänst verkar under det gemensamma namnet HGL Bränsle och svarsställe samt ekonomiadministration finns med kontor i Nässjö, 0380-51 15 11.

Bolaget har totalt 13 tankstationer på småländska höglandet samt i Jönköpingsområdet i huvudsak för diesel och inriktade mot den tunga trafiken. Dotterbolaget, Hebbes Transport AB finns i Nordingrå med specialitet av hel- och delpartier till och från Norrland.


Vår affärsidé:
Sävsjö Transport AB med dotterbolag utför transporter som mer än väl uppfyller våra kunder och samarbetspartners behov. 

Våra Värderingar


Box 186 (Hantverkaregatan 11), 576 24 SÄVSJÖ, Telefon: 0382-123 40, Fax: 0382-615 56, E-post: info@savsjotrp.se, Hemsida: www.savsjotrp.se