|
  • Transportförmedling i världsklass!

  • Vi ser till att dina transporter kommer i tid.

Transportförmedling med logistiklösningar i världsklass!

Varje år förmedlar Sävsjö Transport tusentals transporter av industrigods över hela Sverige till belåtna kunder. Våra specialiteter är transporter av partigods samt delpartier som sågade trävaror, pappersmassa, stål och övrigt industrigods.

Våra trafikledare har ett brett och väletablerat kontaktnät inom åkerinäringen vilket skapar förutsättningar att snabbt hitta effektiva logistiklösningar för varje enskild kunds behov.

Välkommen att prova oss du också!

Kontaktperson
Johannes , ring 0382-525 35 eller johannes@savsjotrp.se

 

Sagt om oss

Vi har haft ett nära samarbete med Sävsjö Transport under 25 år. Vi är otroligt nöjda. De erbjuder en kombination av bra kvalitet, bra pris och en otroligt hög service grad.

Det går alltid att lite på dem och har de lovat något, så fixar de det till 100%. Vi brukar skämtsamt säga att Johannes på Sävsjö Transport är vår bästa leveransbevakare.

Dessutom ser jag det som en stor fördel att de inte bara jobbar med sin egen flotta utan även köper in bilar,det ger ökad flexibilitet när behoven ökar.


Jan Petersson,
VD och Ägare,
Eriwood

 


Box 186 (Hantverkaregatan 11), 576 24 SÄVSJÖ, Telefon: 0382-123 40, Fax: 0382-615 56, E-post: info@savsjotrp.se, Hemsida: www.savsjotrp.se